İç Mekan Yönlendirme


BİNA İÇİ YÖNLENDİRME TABELALARI

İç Mekan Yönlendirme Levhaları Örnekleri

Alüminyum Kutu Harf Tabelalar şık mekan algısını pozitif anlamda yükseltmektedir. Şık mekanlarda sıklıkla görebileceğiniz Alüminyum Kutu Harfler günümüzde sıklıkla kullanılmaktadır.

Fabrikalarda, iş merkezlerinde, holdinglerde, ofisler de bu ve bunun gibi kurumların girişlerinde, hangi katta hangi birimin bulunduğunu gösteren yönlendirme tabelaları bulunmaktadır. Bu İç Mekan Yönlendirme Tabelaların çoğunluğu alüminyum levhalardan üretilir. Örneğin giriş kata 50x70 / 70x100 cm. Ölçülerinde genel bir yönlendirme tabelası asılır. Bu tabelanın üzerinde hangi katta hangi birimin olduğu yazılır. Örneğin 1. Katta; Muhasebe, Halkla İlişliler, Pazarlama, Toplantı Odası, Arşiv, WC, v.s gibi odalar mevcut, giriş katta bulunan yönlendirme levhalarının tek halleri birinci kata odanın kapısına yada kapı yanına asılır.


Muhasebe odasına muhasebe, pazarlama odasına pazarlama levhalarını arasınız böylelikle dışarıdan gelen herhangi bir kişi bu tabelalar yönlendirme levhaları sayesinde ulaşmak istediği noktaya hızlı bir şeklide ulaşır. Bu yönlendirme levhaları alüminyum levha üzerine folyo ( Vinyl ) kullanılarak üretilir.



Yönlendirme Tabelaları

Gün içerisinde birçok yerde insanların güvenlik adına uyması gereken kurallar vardır. Bu kurallar ister kanunla düzenlenmiş olsun ister sadece uyarı niteliğinde olsun sonuç olarak can güvenliğini hedefler ki bu da asla küçümsenemeyecek bir konudur. Kaza olduktan sonra değil, öncesinde tedbir almak istenmeyen durumların hiç yaşanmamasını sağlayacaktır.
Genellikle yeşil, kırmızı ve sarı renkteki yönlendirme levhalarına en çok toplanma amaçlı binalarda rastlarız.

Eğlence merkezleri, spor tesisleri, alışveriş merkezleri bu binalara örnek gösterilebilir. Çok sayıda kişinin aynı anda bulunduğu ve çoğu ziyaretçinin ilk kez gelmiş olabileceği bu tip yerlere diğer örnekler de hastane, otel, kamu binaları olarak gösterilebilir.
Bu tip yerlerde yönlendirme levhaları acil çıkışları, yangın söndürme cihazlarını, yangın merdivenlerini ve asansörleri, otopark girişlerini ya da girilmesi tehlikeli alanları göstererek insanların can güvenliğini sağlar. Genellikle resim ve ok işaretleri kullanılarak işaretlerin kısa sürede ve tam olarak anlaşılması sağlanır. Bu işaretlerin çoğu artık evrensel bir dil oluşturmuştur. Yeşil zemin üzerinde koşan adam resminin acil çıkış işareti olduğunu hemen hepimiz biliriz. Yönlendirme levhalarının görünür olarak, uygun büyüklükte ve uzak mesafelerden de görülecek şekilde yerleştirilmesi önemlidir. Özellikle iç mekânlarda ya da kat araları gibi ışığın az olabileceği yerlerde karanlıkta da görülebilecek yönlendirme levhalarının kullanılması önemlidir. Çoğu acil durumda elektrik kesintisi yaşanacağı hemen hemen kesindir ve bu gibi durumlarda yönlendirme levhalarının görülememesi büyük facialara ve izdihama sebebiyet verebilir.

Yönlendirme Levhalarının Üretimi

Alüminyum Profil ve Raylardan oluşan
Combi Modül Kapı İsimliği ve Kat Panosu
Plate Modül Piktogramlar ve Askılı Modüller
Modüler Mimari Yönlendirme Sistemleri değişken Panoları
İstenilen Renk ve Boyutlarda
Farklı Grafik görünüşlerde
Estetik ve Fonksiyonel Mimari Yönlendirme Panoları

Yönlendirme Levha Kullanım AlanlarıI
Alış Veriş Merkezleri (AVM) Otel, Tatilköyü, İş Merkezi, Plazalar, Bankalar, Hastane, Okul, Fabrika, Hava Limanı, Terminaller, Yerleşim Merkezleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Kamu ve Turizm Tesisleri

İç Mekan Yönlendirme Levhaları Fiyatları, Yönlendirme Tabelası Örnekleri, Bina İçi Yönlendirme Tabelaları, Kat Yönlendirme Tabelaları, Yönlendirme Tabelası Ölçüleri hakkında daha fazla bilgi için bizi Arayın 0.242.338 03 06

   Hemen Teklif Al!